Teemu Asunmaa Racing
NaviLeft Tuoreimmat ralliuutiseni Rallitiimimme jäsenisto Kilpailukalenterimme Vauhdikkaimmat rallikuvani Vauhdikkaimmat rallivideoni Yhteistyökumppanit vauhdissa vahvasti mukana Laadukkaat palvelut Ota yhteyttä ja kannusta NaviRight
Middlebar
 
Yhteistyökumppanit vauhdissani vahvasti mukana Löydät meidät Facebookista! Löydät meidät Twitteristä! Löydät meidät Instagramista
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Hannus Rally TeamHannus Rally Team
Hannu Lehessaareen luotsaama Hannus Rally Team on hallitseva moninkertainen rallin tiimien Suomenmestari. Hannu Lehessaareen tukemana taistelen kaudella 2017 urani ensimmäisestä Rallin SM1- eli ns. kuninkuusluokan Suomenmestaruudesta.
Prima PowerPrima Power - www.primapower.com
Prima Power on yksi maailmanmarkkinoiden johtavia levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneita yrityksiä. Yrityksen tuotevalikoima on alan laajimpia ja se palvelee asiakkaitaan erilaisissa sovelluksissa yli 70 maassa.
Michelin rallirengasMichelin - www.rallirengas.fi
Tämä rengasmerkki ei esittelyjä kaipaa! Michelin on ollut niin meidän kuin kanssakilpailijoidemme menestyksemme salaisuus. Myös siviiielämässä Michelinin rengasvalikoima on vertaansa vailla.
Keski-Suomen BetonirakenneKeski-Suomen Betonirakenne - www.ksbr.fi
Keski-Suomen Betonirakenne Oy tunnetaan massiivisista betonirakenteista, pysäköintilaitoksista, teollisuuden erikoistoteutuksista ja nopeista toimituksista.
Latvala Group OyLatvala Group - www.jarilatvala.com
Latvala Group toteuttaa uusien ja käytettyjen maansiirtokoneiden maahantuontia - jo vuodesta 1983 lähtien! Yritys on lisäksi Suomen johtava maansiirtokoneiden ja puimureiden purkaamo.
Närhi OyNärhi Oy - www.narhi.com
Närhi Oy on osa maanlaajuista varaosakaupan ketjua Raskassarjaa. Myymäläketjulla on kattava valikoima varaosia ja tarvikkeita kuorma- ja linja-autoihin sekä perävaunuihin 20 paikkakunnalla Suomessa.
JM-Rally Parc FermeJM-Rally Parc Ferme - www.solaus.fi/jmrallyparcferme
Tuurissa sijaitsevassa JM-Parc Ferme -näyttelyssä on Jari-Matin autoja ja ralliautoja lokariautosta B-ryhmän Audiin ja WRC Corollaan. Hänen palkintoja lapsuudesta tähän päivään. Nähtävänä myös kaikki ajopuvut ja tiimivaatteet jne. Nähtävänä myös Jarin voittoisat Mitsubishit ja kaikki palkinnot vuodesta 1981 lähtien.
MR-TuoteMR-Tuote - www.mikkoraiski.fi
Mikko Raiski Oy on tuonti- ja tukkuliike, joka toimii Etelä-Pohjanmaalla Alavudella Töysän kylässä. Yrityksen asiakkaina ovat vähittäisliikkeet, liikeketjut, eri alojen erikoisliikkeet ja korjaamot ympäri Suomen. MR-Tuotteen valikoimiin kuuluu mm. korjaamolaitteet (esim. nosturit, rengaskoneet), metallintyöstökoneet (esim. kanttikoneet, kaarisakset) ja työkalut.
Fixus VaraosapalveluFixus Varaosapalvelu Heinonen - www.varaosapalvelu.fi
Alavudella sijaitseva Fixus Varaosapalvelu Heinonen on perustettu keväällä 1985. Yritys kuuluu Fixus-ketjuun, joka on Suomen kattavin autovaraosien ja -tarvikkeiden jakeluketju. Autovaraosien- ja tuotteiden lisäksi heiltä saat myös Lesonal Basecoat WB vesipohjaiset ja Topcoat HS 420 akryylipohjaiset automaalit.
KoivunenKoivunen - www.koivunen.fi
Koivunen Oy on merkittävä suomalainen autoalan teknisen kaupan monialayritys, jonka perinteet ulottuvat vuoteen 1927 asti. Koivunen Oy toimii henkilöautojen sekä raskaan ajoneuvokaluston varaosien, lisävarusteiden, laitteiden, renkaiden ja vanteiden sekä työkalujen, koneiden ja kiinnitystarvikkeiden maahantuojana. Koivunen toimii markkinoilla Suomessa, Venäjällä, Baltian maissa sekä Ruotsissa.
Veljekset Ala-Talkkari OyVelj. Ala-Talkkari Oy - www.ala-talkkari.fi
Biolämpö on ekologinen tapa lämmittää. Veljekset Ala-Talkkari Oy on ympäristöystävällisten lämmitysjärjestelmien asiantuntija, jolla on yli 50 vuoden kokemus alalta. Yrityksen päätuotteita ovat testatut keskuslämmityskattilat 30-990 kW sekä vähäpäästöiset kiinteän polttoaineen biopolttolaitteet (stokerit) 30-990 kW.
Endless jarrupalatEndless jarrupalat - www.endless-sport.global/fi
Endless on todistanut kilpailukykynsä autourheilun huipulla niin rallissa kuin radalla. Endless'n poljintuntuma ja jarrutuskyky ja kesto hakevat vertaistaan.
HaketusHaketus - www.haketus.fi
Hake Vainionpää Oy on tarjonnut haketuspalveluita vuodesta 1997 alkaen. Yrityksen asiakkaina ovat pääasiassa maatiloja, jotka ovat siirtyneet kotimaisen hakkeen käyttäjiksi. Vuodesta 2007 alkaen Hake Vainionpään toiminta on laajentunut haketoimituksiin asiakkaille.
Isoahon SorvaamoIsoahon Sorvaamo Oy - www.isoahonsorvaamo.fi
Isoahon Sorvaamo tuottaa mm. laakeripesiä, akselistoja, ketjupyöriä ja -rattaita, kuljettimen osia, kytkimiä, vaihdelaippoja ja erilaisia puristinkoneen runkoja ja -osia prosessi- ja puunjalostusteollisuuden sekä kaivosteollisuuden loppukäyttäjille.
Metsäkoneurakointi J. Kaunisto OyMetsäkoneurakointi J. Kaunisto Oy
Monipuoliset metsätalouden palvelut Alavudella.
Hyötyajoneuvo Huolto JT-AsunmaaHyötyajoneuvo Huolto JT-Asunmaa - www.jt-asunmaa.fi
Hyötyajoneuvo Huolto JT-Asunmaa on Alavudella toimiva raskaan kaluston huoltokorjaamo. Vaikka yrityksen erikoisalaa on Volvo -kuorma-autot niin he huoltavat ja korjaavat ammattitaidolla ja nopeasti myös muut merkit ja perävaunut.
Juhani Mutka OyJuhani Mutka Oy - www.juhanimutka.fi
Juhani Mutka Oy maahantuo käsineet, päähineet, tossut naisille, miehille, nuorille ja lapsille.
Pirkanmaan UusiometalliPirkanmaan Uusiometalli - www.uusiometalli.com
Pirkanmaan Uusiometalli Oy:n toimialana on romumetallin osto, jätehuoltopalvelut, loka-autopalvelut, vaihtolavapalvelut sekä teollisuuden purkutyöt. Yrityksen toimintaan kuuluu lisäksi käyttöraudan myynti. Pirkanmaan Uusiometalli sijaitsee Virroilla ja heidän pääasiallisena toimialueena on Pirkanmaa, Keski-Suomi ja Etelä-Pohjanmaa.
Tuningkauppa.comTuningkauppa.com - www.tuningkauppa.com
Tuningkauppa.com on palveleva autovarusteiden nettikauppa Alavudella, vain 7km päässä Tuurin Kyläkaupasta. Sen valikoimista löytyvät mm. ajovalot, sivuvilkut, takavalot, maskit, alustasarjat, puskurit, kromiosat, alumiinivanteet, ym. Nopeat toimitukset Matkahuollolla ja Postilla kaikkialle Suomeen.
Jii & JiiJii & Jii korikorjaamo & hinauspalvelu - www.jiijii.com
Alavudella sijaitseva korikorjaamo ja hinauspalvelu Jii & Jii palvelee myös automaalauksien sekä ilmastointihuoltojen parissa.
Peltisepänliike Niemi-SaariPeltisepänliike Niemi-saari - www.niemi-saari.fi
Peltisepänliike Niemi-Saari tuottaa aidot ja kestävät perinteiset värivalmiit konesaumakatot, sinkityt konesaumakatot sekä kuparikatot yli 30-vuoden kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla nykyaikaisin konein. Yrityksen ammattitaitoon kuuluu myös muut peltisepän työt, esimerkiksi piippujen pellitykset, listoitukset, sadevesijärjestelmät sekä kattoturva- tuotteet.
JSA Group OyJSA Group Oy - www.jsa-group.fi
JSA-Group Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1994 (aiemmin Jorma Alahuhta Ky). Yritys on toiminut perustamisesta lähtien tiiviissä yhteistyössä suomen suurimpien kuljetinvalmistajien kanssa. JSA-Grouo Oy tuottaa mm. turve/hakekuljettimet lämpövoimalaitoksille, kuljettimet ja järjestelmät paperiteollisuudelle, kuljetinjärjestelmät sahateollisuudelle, erilaiset kappaletavaran siirto ja käsittelyjärjestelmät sekä elintarviketeollisuuden kuljettimet ja laitteet.
DekraDekra - www.dekra.fi
Dekra tekee painelaitteiden, sähkölaitteistojen, paloilmaisulaitteistojen ja sammutuslaitteiden tarkastuksia ja arviointeja sekä ainetta rikkomatonta (NDT) ja materiaalien rikkovaa testausta (DT). Lisäksi yrityksen palveluihin kuuluu teräsrakenteiden CE-merkinnän edellyttämiä kantavien teräsrakenteiden suoritustason arviointeja.
VaneripaikkaVaneripaikka - http://www.vaneripaikka.fi
Vaneripaikka on Etelä-Pohjanmaalla Alavudella toimiva täyden palvelun levyliike, joka myy vanerit, rakennuslevyt ym. levyt haluamiisi mittoihin sahattuina. Nykyaikaisilla sahauslinjoillamme työskentely käy nopeasti ja tarkasti. Yrityksen laajat varastot ovat takeena siitä, että pääsääntöisesti tarvitsemasi vanerit sekä lukuisat muut levylaadut löytyvät välittömästi.
Rakennusliike Keijo AnttilaRakennusliike Keijo Anttila Oy - www.rakennusanttila.fi
Rakennusliike Keijo Anttila on vuonna 1985 perustettu täyden palvelun yritys, jonka palveluihin kuuluvat mm. omakotitalojen, teollisuuskiinteistöjen, maatalouskiinteistöjen ja mökkien rakentaminen. Lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat kiinteistöjen hoitaminen ja talvikunnossapito, sekä nostopalvelut.
Jarmo Asunmaa OyJarmo Asunmaa Oy - www.asunmaa.fi
Auto- ja rengasmyynti Jarmo Asunmaa Oy on Alavudella sijaiseva täyden palvelun auto- ja rengasliike. Heiltä löydät renkaat ja vanteet kaikkiin henkilö, paketti- ja kuorma-autoihin. Lisäksi yrityksen valikoimasta löytyy renkaita moottoripyörien ja muiden ajoneuvojen tarpeisiin.
Pure NorthPure North - www.purenorth.fi
Pure North Oy on Gojo- ja Purell-käsihygieniatuotteiden virallinen maahantuoja, jolla on pitkäaikainen kokemus Gojo-tuotteista. Yrityksen tuoteperheseeen kuuluu käsidesit teollisuuden aloille vaikean lian poistoon.
Futur SoftFutursoft - www.futursoft.fi
FuturSoft Oy on auto- ja teknisen alan tietotekniikkaan erikoistunut suomalainen ohjelmistovalmistaja. Yrityksen tärkeimpiä asiakasryhmiä ovat varaosaliikkeet, korjaamot ja koneliikkeet. Ohjelmistonsa avulla FuturSoft pystyy luomaan lisäarvoa sekä korjaamoiden, että näiden varaosatoimittajien väliseen liiketoimintaan.
ViiskuntaViiskunta - www.viiskunta.fi
Viiskunta on kahdesti viikossa, tiistaisin ja torstaisin, ilmestyvä puolueeton paikallislehti. Viiskunnan toimitus sijaitsee Alavudella ja lehti sisältää uutisia Alavuden lisäksi Kuortaneelta, Lehtimäeltä, Töysästä sekä Ähtäristä. Viiskunta on ilmestynyt vuodesta 1954.
Tilitoimisto Pertti KuljuTilitoimisto Pertti Kulju - www.tilikulju.com
Tilitoimisto Pertti Kulju on Taloushallintoliiton jäsentoimisto ja auktorisoitu tilitoimisto, joka auttaa asiakastastaan menestymään. Yrityksen käytössä on nykyaikaiset, luotettavien tietojärjestelmä- toimittajien tarjoamat sovellukset, kuten ostolaskujen sähköinen kierrätysjärjestelmä, kirjanpidon elektroninen arkistointi sekä monipuolinen kustannus- ja projektiseuranta.
RTE-MotorsportRTE-Motorsport - www.rtemotorsport.net
RTE-Motorsport (RTE Group Oy) on varkautelainen moottoriurheilun erikoisyritys, joka palvelee kaikkia autourheiluasiakkaita runsain tuottein ja palveluin. Asiakaspalvelusta vastaa kokenut ralliautoilija Janne Eronen.
Rase ParkHydroscand - www.hydroscand.fi
Vuonna 1997 toimintansa aloittanut Hydroscand asentaa ja toimittaa letkut ja johdinkomponentit monipuolisesta sekä asiakasläheisestä organisaatiosta. Yritys palvelee Suomessa yhdeksällä paikkakunnalla yli 50 jälleenmyyjän voimin.
AtlokAtlok - http://www.atlok.fi
Atlok toimittaa Warn sähkövinssit, hydraulivinssit ja varusteet vinssukseen luotettavasti ja nopeasti. Yrityksen valikoimassa oin myös laadukkaat Vision-X LED-lisävalot ja LED-työvalot markkinoiden laajimmasta valikoimasta. Atlok toimittaa tuotteitaan jälleenmyyjille sekä teollisuuden ensiasennukseen.
Maansiirto Harry MäkeläMaansiirto Harry Mäkelä - www.maansiirtomakela.fi
Maansiirto Harry Mäkelä Oy on vuonna 1985 perustettu maanrakennusalalla toimiva perheyritys, joka toimii Keski-Suomen talousalueella työllistäen yli 40 henkilöä. Yrityksen ydintoimintaan kuuluu kaukolämmön sekä vesi- ja sähköverkon rakentaminen, kunnallistekniikka, rakennusten pohja- ja pihatyöt, lavettikuljetukset sekä maa- ja kiviainesten kuljetukset.
Miia KeittiötMiia Keittiöt www.miiakeittiot.fi
Keittiösi ulkonäön, toimivuuden ja varustetason päätät sinä, mutta meistä on apua suunnittelussa. Miia Keittiöt osaa kertoa lähtökohdat monelle arkea helpottavalle valinnalle. Yrityksen tuotevalikoimasta löydät varmasti etsimäsi vaihtoehdot aina runkomateriaaleista lisävarusteisiin saakka.
Kuletusliike Velj. Vartiamäki KyKuljetusliike Velj. Vartiamäki Oy
Monipuoliset kuljetuspalvelut Alavudella.
Oma SäästöpankkiOma Säästöpankki - www.omapankki.fi
Oma Säästöpankki on vuonna 2009 perustettu uusi osakeyhtiömuotoinen säästöpankki, jonka juuret ovat yli sata vuotta toimineiden Kuortaneen Säästöpankin ja Töysän Säästöpankin historiassa. Oma Säästöpankki toimii Etelä-Pohjanmaan kuuden kunnan alueella yhdeksän toimipisteen voimin.
Alavuden Auto OyAlavuden Auto Oy - www.alavudenauto.fi
Alavuden vanhin yhtäjaksoisesti toiminut varaosa- ja konemyymälä. Vuonna 1954 perustetun yrityksen mottona on aina ollut että asiakas on tärkein ja häntä ei jätetä pulaan, jos osia ei heti löydy varastosta niin ne tilataan nopeasti.
Pohjanmaan Biolämpö OyPohjanmaan Biolämpö Oy - www.biolampo.fi
Pohjanmaan Biolämpö Oy on Suomen suurin yksityinen lämmöntuottaja.
MediaGuru Jack BaconMediaguru Jack Bacon - www.mediaguru.fi
Jyväskyläläinen MediaGuru Jack Bacon on tunnettu ja arvotettu yhteistyökumppani kaikissa digitaalisen median asioissa. Vuonna 2002 perustettu yritys tuottaa mm. laadukkaita kotisivu- ja sisällöntuotantopalveluja unohtamatta kaikkia muita media-alan palveluja.
 
 
Teemu Asunmaan kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi